ASK DE CHEF & SOMETHING NIEUW

ASK DE CHEF & SOMETHING NIEUW Fushion | Sushi | Lounge

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1345 beoordelingen
18 nov 2019 om 0:18 Aantal gerechten besteld waarvan een paar met verschillende sausjes maar werd geleverd met alleenmaar dezelfde sausjes. Bezorging was dik 30 minuten later dan werd aangegeven waardoor de warme gerechten een stuk kouder waren dan uiteindelijk de bedoeling
16 nov 2019 om 21:59 Duurde wat langer, maar de sushi was heerlijk en ter compensatie voor het lange wachten ontvingen wij een flesje wijn. Super service
16 nov 2019 om 20:06 Heerlijke sushi! Gaan we vaker bestellen. Bezorging binnen het uur.
16 nov 2019 om 19:41 Eten was heerlijk warm, en de smaak was TOP!! Zo hoort het te zijn.....
15 nov 2019 om 19:37 Gister besteld was op tijd, Toen wij even belde om te zeggen dat de rijst echt niet gaat was en daardoor de sushi ook niet lekker. (Overigens al vaker besteld zonder enige klacht). Dan word de Hoorn erop gegooid en namen ze ook de telefoon niet meer op!
14 nov 2019 om 8:38 Eten was weer super
11 nov 2019 om 11:02 Het eten was goed. Bezorging duurde ruim een uur, maar dat wist ik van tevoren. Wij hadden oa een california roll besteld. Dit zouden en 10 zijn, maar het waren er 8. Geen groot issue, maar wel iets om op te letten.
10 nov 2019 om 21:08 bezorging was langer dan anderhalf uur terwijl 60 minuten was beloofd. Bezorging was niet te traceren via de site. Sashimi was rafelig en zag er niet smakelijk uit (smaak was wel goed). Zal niet snel nogmaals hier bestellen.
10 nov 2019 om 19:10 Super crunchy en verse warme happen! Keurig op tijd. Verse sashimi !
9 nov 2019 om 23:25 Lekkerste sushi van Arnhem! Ik bestel nergens anders meer. Wij hadden 3 verschillende trendy fusion rolls besteld. Ze vullen goed en zijn vers bereid.
9 nov 2019 om 18:55 Het was voor ons de eerste keer dat wij hier bestelden. De bezorging was een half uurtje later maar we zijn hierover netjes geïnformeerd. Het eten was heerlijk, wij gaan zeker nog eens bestellen!
8 nov 2019 om 18:58 Bezorging duurde erg lang, uiteindelijk duurde het ongeveer 1 u en 15 min. Kwaliteit erg slecht voor de hoge prijs. Loempia’s waren melig en weinig inhoud. Sushi ook niet geweldig en het waren maar 7 stukjes ipv 10!! Heel erg jammer, geen aanrader.